4 måder du kan tilpasse dine globale medarbejderfordele på

Sidst opdateret: 2022-08-306 min læsetid

Forskning fra University of San Diego viser, at vi via e-mail, internet, tv og andre medier introduceres for omkring 100.500 ord om dagen, hvilket svarer til 23 ord i sekundet. Det er meget information at tage stilling til!

En Forbes-artikel skriver;“Den digitale teknologi har udviklet sig langt hurtigere end vores hjerner, som skal bruge til at forstå teknologien. Vores hjerner er ikke bygget til at kunne klare den konstante stigende datamængde, som vi bliver udsat for”.

I tidens digitale verden, som konstant ændrer og udvikler sig, er den eneste måde, vi kan kapere og forstå alt den nye information, gennem tilpasning og relevans.

Skræddersy belønninger

En Deloitte-artikel, Et skridt i retningen af skræddersyede belønninger, diskuterer, hvordan mange organisationer stadig har meget forældede belønningsprogrammer. Dette er på trods af, at et flertal af førende organisationer allerede er opmærksomme på, at en tilpasset global løsning for medarbejderfordele, er afgørende for at tiltrække og bevare talent.

Organisationer, der tilpasser deres personalegoder, belønningsprogrammer og samtidigt tilbyder fleksibilitet på et individuelt niveau, har en enorm fordel på talentmarkedet. ”Vores opfattelse er, at et system, der tilbyder en række belønninger og en måde at tilpasse dem på, er den eneste struktur som har den fleksibilitet der kræves, for at imødekomme de forskellige behov og ønsker hos tidens varierende arbejdsstyrke. Fremtidige medarbejdere ønsker i dag en brugerdefineret belønningsoplevelse, der afspejler, hvordan de lever, arbejder og kommunikerer - ikke en one-size-fits-all-tilgang, der hører til fortiden”, deler Deloitte.Talent-today-wants-a-tailored-rewards-experience

At tage ting personligt

Det er blevet tydeligt, at arbejdsgivere bør give medarbejderne tilpassede medarbejderfordele og belønninger. Tænk på når du lytter til Spotify eller ser en film på Netflix. Hver gang du logger ind, er oplevelsen tilpasset og baseret på din se- eller lyttehistorik og dine præferencer. Oplevelsen du får er unik. Hvorfor skulle belønnings- og medarbejderfordelsplatforme ikke tilbyde en lignende oplevelse?

At give hver person mulighed for at vælge deres egne frynsegoder gennem deres personlige Benify-platform resulterer ikke kun i større brug af- og værdsættelse for personalegoder. Det viser også, at du som arbejdsgiver kender, forstår og støtter dine medarbejdere.

Et eksempel på dette er AstraZeneca, en af ​​verdens største biofarmaceutiske virksomheder, som er et af de mest populære steder for nye talenter at søge hen. Som et stort multinationalt selskab, der opererer i en stærkt konkurrencepræget industri, tog AstraZeneca beslutningen om at investere i en total reward statement for at hjælpe med at administrere og tilpasse medarbejderfordelene.

Ulf Holmgren, Regional Benefits Lead hos AstraZeneca, deler følgende: ”Gennem Benify-platformen kan medarbejderne vælge, hvad de vil have. For eksempel kan de købe mere ferie, investere penge i deres pension eller hæve pengene i deres næste lønudbetaling.”

Det er klart, at AstraZeneca prioriterer medarbejderoplevelse og tager sig af deres medarbejdere. ”Jeg synes, vi har klaret os godt; det føles som om vores medarbejdere ved, at vi ønsker det bedste for dem ”, tilføjer Holmgren.

Sådan tilpasser du dit personalegodeprogram

Her er 4 måder, du kan introducere tilpasning af dine personalegoder, så dit udbud appellerer til alle medarbejdere:

1. Fleksible personalegoder

Nu hvor fire generationer arbejder side om side på arbejdspladsen, hver med deres præferencer, kan det være en udfordring for virksomheder at imødekomme alle medarbejderes behov. Med en fleksibel plan for personalegoderne samt Benifys prisvindende platform, kan dette dog gøres meget nemmere.

Uanset om det er muligheden for at vælge en foretrukken leverandør (f.eks. til sundhedsydelser eller børnepasning) eller muligheden for at vælge hvilken forsikring eller pension, man ønsker, så betyder det, at du giver dine medarbejdere fleksibilitet til at foretage deres egne valg. Dette giver medarbejderne mulighed for at tilpasse og udnytte det globale udbud af personalegoder til det fulde.

2. Vælg din egen belønning

En Deloitte-artikel forklarer, hvordan et konsulentfirma i Europa tillader nye medarbejdere at vælge mellem en række belønningsmuligheder, når de accepterer et ansættelsestilbud. For eksempel kan nyansatte vælge løn- eller aktieoptioner, en ekstra uges ferie eller højere løn - alt sammen gennem deres medarbejderfordele- og belønningsplatform.

3. Fleksible budgetter

Ved at introducere en fleksibel budgetmodel med et forudbestemt beløb for hver medarbejder, giver du medarbejderne mulighed for at benytte deres budget, som de ønsker.

I 2017 gik Benify, som en platformsudbyder for personalegoder, sammen med mobilitetsudbyderen Athlon i Holland for at tilbyde en ny, fleksibel løngode, der giver medarbejderne mulighed for at fordele de af deres personalegoder, der fokuserer på mobilitet efter deres personlige behov og præferencer.

Dette løngode giver medarbejderne et årligt pendlingsbudget til dækning af deres transport. Markus Kullendorf, medstifter af Benify, deler, at denne budgetmodel “tager et populært personalegode og tilfører den den fleksibilitet, som vi har lært, at medarbejderne virkelig ønsker. Hvis en medarbejder f.eks. bor tæt på arbejdet, kan vedkommende vælge at indløse sin mobilitetsydelse eller bruge kun noget af det på tog- eller busbilletter; når medarbejderens situation ændres - for eksempel hvis de flytter til en forstad eller har brug for en familiebil, kan fordelen anvendes til at imødekomme nye behov. ”

Tilmeldinger til personalegoder kan udføres hurtigt og nemt gennem en cloudbaseret medarbejderfordele- og total rewards platform, som automatiserer tilmelding og reducerer papirarbejde.

4. Tillad medarbejdere at vælge deres egen julegave

I stedet for at give alle medarbejdere den samme julegave hvert år og håbe på det bedste, vælger mange arbejdsgivere et forudbestemt gavebeløb, og giver derefter hver medarbejder mulighed for at vælge mellem en række gaver, som de kan bestille inden på deres platform for personalegoder.

Uanset hvilket af ovenstående du beslutter, så husk at tilpasning er lig med relevans, og relevans fører til større tilfredshed og engagement.


Se hvilke medarbejderfordele dine medarbejdere rent faktisk vil have. Vi har undersøgt over 15.000 ansatte over Europa. Find resultaterne i vores Benefits and Engagement Report.

THE BENEFITS & ENGAGEMENT REPORT