4 must-read tips til opbygning af en effektiv global benefits strategi

Sidst opdateret: 2022-03-104 min læsetid

At få et holistisk overblik over arbejdsstyrken og implementere en effektiv global benefits strategi er en udfordring for enhver HR-ansvarlig.

Først er der de geografiske og logistiske udfordringer, og så er der generationsudfordringerne, hvor hver generation har deres egne behov og ønsker afhængigt af deres stadie i livet.

Deloittes Global Human Capital Trends-undersøgelse i 2018 afslørede, at kun 8% af organisationerne sagde, at deres belønningsudbud var "meget effektivt" til at skabe en personlig og fleksibel løsning. Derudover svarede kun 9% af virksomhederne, at de bruger data og analyser i ”stort eller meget stort omfang” for at forstå medarbejderpræferencer.

Løngoder der reflekterer dit brand

En virksomheds globale samlede benefit strategi skal afspejle virksomhedens værdier og styrke arbejdsgiverbrandet.

Selv om det er vigtigt at opretholde samhørighed med fordelene, skal den globale samlede benefits strategi også anerkende mangfoldigheden i hvert land.

Hvis din virksomheds værdier f.eks. fremskynder bæredygtighed, kan du implementere bæredygtige mobilitetsfordele overalt og på tværs af grænser med lokal variation. Det kan i et land være et cykeltilskud, mens det i et andet land kan være et nedsat rejsekort. Med denne tilgang afspejler dit tilbud virksomhedens brand på globalt plan, men fungerer på lokalt niveau.tilbyd-en-global-total-reward-fordel-som-virker-på-et-lokalt-niveau

Overvej dette

Her er fire ting, du skal tænke over, når du designer og implementerer din globale benefits strategi:

1. Adgang til data og indsigt

“Data er alt, og alt er data”. Gennem Benifys globale system til administration af løngoder kan HR-fagfolk få unik indsigt i deres globale arbejdsstyrke og brug af medarbejderfordele.

Med hurtig og nem adgang kan HR oprette rapporter, som kan deles med ledere for at hjælpe med at lette globale beslutninger.

Sidst, men ikke mindst kan fokus på landsspecifikt data hjælpe HR med overholdelse af lokal lovgivning (se punkt fire nedenfor).

2. Søg, og du skal finde

Lad være med at gætte på, om der er tilfredshed omkring fordelene og undersøg i stedet, hvad dine medarbejdere vil have. Opsæt undersøgelser direkte i din Benify medarbejderportal og find ud af, hvad dine medarbejdere ønsker. Du kan også sende påmindelser via besked og push-notifikation for at øge deltagelsen.

At vide, hvilke fordele dine medarbejdere ønsker, er ekstremt nyttigt, når du udarbejder dine fordele. Det er meget bedre at give de ansatte det, de vil have, i stedet for at ende med at have uudnyttede fordele, som i sidste ende bare går til spilde som unyttige omkostninger.tilbyd-fordele-som-medarbejdere-faktisk-vil-have

3. En platform som er bedre end andre

For at et globalt administrationssystem af løngoder er effektivt, er det vigtigt at HR-lederne får et overblik over hele deres arbejdsstyrke og kan administrere dem fra en enkelt kanal. Dette er grunden til, at Benify er den bedste løsning til globale løngoder.

Benifys globale fordelsplatform muliggør, at man kan få global kontrol med medarbejderfordelene, at man kan administrere komplekse skatteberegninger på lokalt og globalt niveau, og at man kan give global indsigt, som derefter kan fokuseres ned til et lokalt niveau.

4. Forstå lokale regler og forskrifter

Lad os fortsætte fra ovenstående punkt; for at enhver global fordeleløsning kan være nyttig, er det obligatorisk, at det ikke kun har kendskab til det lokale marked og adgang til lokale leverandører, men kendskab til og forståelse af lokale skattelove og forskrifter. Benifys administrationssystem tilbyder ekspertise og erfaring i netop de spørgsmål.

Igen understreger vi vigtigheden af ​​data; brug af landespecifikt data kan hjælpe med overholdelse af lokal lovgivning og hjælpe med at undgå bøder eller sanktioner omkring lokale lovgivningsmæssige krav og forskrifter.

Afslutningsvis skal en effektiv global benefits strategi afspejle virksomhedens brand, være håndterbar fra en enkelt kanal, skabe rammerne for alle lande, men samtidig give mulighed for lokal fleksibilitet og tilpasning i overensstemmelse med lokale love.

Vil du finde ud af, hvilke løngoder der er mest populære hos hver generation? Download vores gratis e-bog om Employee Happiness Index!