Sådan administrerer julemanden sin globale arbejdsstyrke

Sidst opdateret: 2023-04-284 min læsetid

“Jeg ville ønske, at jeg kunne organisere alle mine rensdyr og de mange nisser, der arbejder med mig over hele verden, på en bedre måde. Sidste år var kaos. Vi tabte en julegave ud over slædekanten, et af mine rensdyr fik en kæmpebamse i geviret og nogle af de stakkels nisser måtte arbejde non-stop uden pauser. Hvis der dog bare var en smartere måde ... ”

Dette var julemandens ønske sidste år. Det sker jo ikke så tit, at der er nogen, der rent faktisk giver julemanden gaver, for det er jo sådan set hans job – men i år, der måtte der ske noget! Julemandens globale arbejdsstyrke meldte klart ud, at de ikke ville klare endnu en jul, hvis arbejdspresset blev ved med at være så stort.

Og så fik en af nisserne en god idé: “Jeg har hørt om den her platform, der hedder Benify."

Eftersom Benify er en avanceret og prisvindende SaaS-platform, var den jo ikke sådan lige at pakke ind med flot papir og til-og-fra-kort, så nisserne tog en hurtig excecutive decision, og implementerede Benify på tværs af hele den globale arbejdsstyrke som en overraskelse. Da julemanden vågnede om morgenen den 24. december, blev han noget overrasket over at se, at nisserne allerede var i fuld gang! Slæden var pakket og klar til afgang, pakkerne skinnede, og rensdyrene stampede utålmodigt for at komme afsted. Og julemanden? Ja, det var lige før, han slet ikke nåede med

julegave slædekanten

Nu har julemanden brugt Benifys platform og app i et stykke tid, og derfor er han klar til at afsløre en top ti-liste over de funktioner, der har været den største hjælp – både for ham og for alle nisser og rensdyr.

10. KOMMUNIKATIONSVÆRKTØJ

Julemandens ture kan være både lange og komplicerede, så det er yderst vigtigt, at der er god kommunikation mellem ham og nisserne rundt om i verden og i særdeleshed også med de rensdyr, som han arbejder tættest sammen med. Efter de er begyndt at bruge Benifys avancerede kommunikationsværktøj, kender de nu alle julemandens rejseplan og alle de arrangementer, der løber af stabelen efter en hård dag med indpakning og gavelevering.

9. MINDRE ADMINISTRATION

Julemandens tid er meget kostbar, så ethvert minut han kan spare, er yderst værdifuldt. Det er derfor, han bruger Benifys platform. Her sparer hans nisser og rensdyr nemlig en masse tid i administrationen af den globale organisation, og så får julemanden mere tid til sine vigtige hjemmebesøg.

8. PUSH-MEDDELELSER

Nogle gange kan det være svært for julemanden at være opmærksom på hver og en af de mange nisser, der arbejder for ham rundt om i verden. Men med Benifys platform er det nu blevet muligt for ham at udrulle personalegoder og information til alle på tværs af hele virksomheden.

7. MEDARBEJDERNES ANSÆTTELSESCYKLUS

Nogle gange sker det, at rensdyr søger andre græsgange, eller at en nisse finder nye udfordringer. Heldigvis har julemanden forberedt sig på dette ved at administrere alle sine medarbejdere via Benifys pre-, on- og offboardingværktøjer. Det sker heldigvis ikke så tit, at rensdyr eller nisser forlader slæden, men hvis de gør, så er julemanden godt forberedt.

6. FORSIKRING

Hver gang julemanden flyver igennem en tæt sky, er der en potentiel risiko for uheld. Hvem ved, hvad han og hans hold møder undervejs? Det er derfor, han altid opfordrer sine medarbejdere til at tjekke deres egen skræddersyede Benify-platform, og se, hvilke forsikringer, der er med i deres samlede lønpakker.


Vil du se resten af julemandens liste? Download julemandens top-ti over de bedste Benify-funktioner:

DOWNLOAD LISTEN HER