Julemandens top 10 vigtigste personalegoder til globale medarbejdere

Sidst opdateret: 2021-12-063 min læsetid

"Det eneste jeg ønsker mig til jul er...et attraktivt tilbud med medarbejderfordele, som jeg kan bruge", siger europæiske medarbejdere.

Da vi spurgte mere end 58.000 medarbejdere i Europa, hvad de mente, ville gøre dem mere tilfredse med deres medarbejderfordele, fortalte de os, at de ønsker "et større udvalg af medarbejderfordele", "mere individuelt skræddersyede fordele" og "mere tydelige oplysninger om deres fordele".

Hmmmm, det lyder som et job for Julemanden.

He's Making a List, He's Checking It Twice

Det er ikke kun Julemandens job at vide, hvilke børn har været uartige eller artige, han styrer også en multinational virksomhed med hundredvis af nisser og rensdyr ansat verden over.Santas_top10benefits_1

Julemanden vil selvfølgelig gerne ses som en god og omsorgsfuld arbejdsgiver. Julemanden arbejder derfor ud fra en "global-men-lokal" strategi for medarbejderfordele, hvor han tilbyder et attraktivt udbud af lokale fordele i forskellige lande, mens han sikrer, at alle nisser og rensdyr føler sig som et samlet team - uanset hvor i verden de arbejder.

For at understøtte nissernes og rensdyrenes velbefindende og holde motivationen oppe i den hektiske julesæson læser Julemanden The Future of Work Report for at finde ud af, hvad medarbejderne siger er de Top 10 vigtigste medarbejderfordele.

Herunder kan du tage et smugkig på listen, hvor der tælles ned fra nummer ti til seks.

10. Klimavenlige fordele

I dag er der flere og flere, som søger måder at reducere deres klimaaftryk - især de yngre generationer. Som et resultat tilbyder flere virksomheder grønnere medarbejderfordele for at hjælpe med at imødekomme medarbejdernes krav. For at hjælpe medarbejderne med at træffe grønnere valg, har Benifys platform til medarbejderfordele et KLIMA- eller ECO-mærke, der viser, hvilke fordele har mindre klimapåvirkning sammenlignet med andre i samme kategori.

9. Virksomhedsunikke fordele

Medarbejderfordele er, selvfølgelig, en fantastisk måde at fremhæve en virksomheds værdier og kultur. Faktisk kan medarbejderfordele, der er unikke for en virksomhed og som ikke kan findes andre steder, være en fantastisk måde at tiltrække talenter og yde en konkurrencedygtig fordel under ansættelse. Medarbejdere, der mener, at deres arbejdsgiver har en stærk virksomhedskultur, er mere loyale og mere tilbøjelige til at anbefale virksomheden til andre.Santas_top10benefits_2

8. Mobilitetsfordele

Som et resultat af pandemien i løbet af de sidste par år er behovet for medarbejderfordele som støtter mobilitet, såsom cykler og elcykler, steget, mens behovet for medarbejderfordele til offentlig transport er faldet.

7. Forsikringer

Pandemien har påvirket os alle på forskellige måder, herunder hvad vi tænker om fremtiden. Mange medarbejdere prøver at skabe en mere sikker fremtid. Derfor er forsikringer blevet endnu mere populære.

6. Sundhedsfordele

60% af medarbejderne i Sverige og næsten 58% i Holland, 55% i Frankrig og 40% i Danmark siger, at sundhedsrelaterede medarbejderfordele er meget vigtige for dem. Behovet er størst for digitale sundhedsplejeløsninger, farmaceutiske tjenester og
naprapati. I Benify-platformen har vi set et stigende antal bestillinger af online sundhedsrådgivning.


Vil du se resten af Julemandens liste? Download vores one-pager Top 10 vigtigste medarbejderfordele i dag!

SE TOP 10 LISTEN

Psst! Hold øje med den anden udgave af The Future of Work Report, der kommer i begyndelsen af 2022!