4 personalegoder som du ikke vidste eksisterede

Sidst opdateret: 2022-08-304 min læsetid

Cykler og måltidskasser er måske ikke de første eksempler du tænker på når du hører ordet personalegoder, men noget af det der er vigtigst i kampen om talent er at tilbyde noget der skiller sig ud fra mængden. Læs om nogle af de oversete personalegoder og bliv inspireret. Løngoder kan være meget mere end du tror!

Grundlaget for en effektiv og velovervejet benefit strategi består af de frynsegoder som er vigtigst for medarbejderne, og som nærmest er blevet essentielt på  arbejdsmarkedet.

To gode eksempler på dette er en pensionsordning og sundhedstilskud. Det næste skridt er at tilbyde personalegoder, der ses mere som en estimeret bonus end et must. Dette kunne f.eks. være bilservice eller tilskud til husholdningstjenester.

Tilbyd personalegoder som skiller sig ud

Et bredt udvalg af vigtige samt værdsatte medarbejderfordele viser både eksisterende og potentielle medarbejdere, at du er en omsorgsfuld arbejdsgiver. Men for virkelig at skille sig ud i kampen om talent og opbygge en unik kultur, kan der være behov for mere. Noget der viser hvad der gør din arbejdsplads anderledes end alle andre - og som let kan knyttes til din kerneværdi eller virksomhed. Hos Benify kalder vi det for X-faktoren. Hvor mange af goderne på listen nedenfor kendte du i forvejen?

4 goder du kan lade dig inspirere af:

1. Cykel abonnement og service

Cykling er fantastisk for miljøet og fantastisk for dit helbred. Hjælp medarbejderne med at komme til og fra arbejdet på den mest miljøvenlige og sunde måde, ved at give dem mulighed for at oprette et cykelabonnement som en del af deres løngoder. Med et cykelabonnement kan de ansatte få adgang til en cykel der altid virker. Med i abonnementet følger service på samme dag eller ombytning af cykel hvis der skulle ske noget.

Cyklist_By

2. Klimakompensation

Klimakompensation handler om at beregne kuldioxidemissioner, f.eks. fra rejse- eller husholdningens energiforbrug, og derefter investere penge i klimaprojekter, der reducerer den samme mængde kuldioxid, som du har forårsaget. På den måde bliver summen af ​​emissionerne nul eller endnu mindre. Som arbejdsgiver kan du opfordre medarbejderne til at deltage i klimakompensationer ved at subsidiere en del af omkostningerne eller matche investeringsbeløbet. Denne fordel er ikke kun god for miljøet, men den kan også hjælpe med at styrke dit brand som arbejdsgiver.

3. Rengøring

Mellem arbejde, rejser, afhentning af børnene fra skolen og tilberedning af måltider, er det at finde tid til at rense dit hjem næsten umuligt. Gør dine ansattes hverdag lidt lettere ved at tilbyde professionel rengøringsservice som en del af dit udbud af løngoder. Medarbejderne kan nyde godt af alt lige fra vinduespudsning, afstøvning, støvsugning og gulvvask, og dermed nyde et rent hjem til en overkommelig pris.

Fitness_hjemme_kvinde

4. Fitness

Mindre stress, mindre fravær og bedre arbejdsydelse - fordelene er uendelige. Hvilket firma har ikke brug for sunde medarbejdere? Uanset om det er et nedsat fitnessmedlemskab, yoga eller pilates-klasser, holdsport eller indendørs klatring, så er der ikke en bedre måde at støtte dine medarbejders velvære på end ved at støtte deres fysiske helbred. En investering i medarbejderes sundhed er en af ​​de smarteste investeringer, du kan foretage.


Alle eksempler ovenfor er løngoder, som virksomheder og organisationer tilbyder deres ansatte via Benifys platform i dag. Er du arbejdsgiver og vil begynde at arbejde mere strategisk med medarbejderfordele? Download vores guide til 5 trin til en succesfuld benefits strategi for at komme i gang i dag!

DOWNLOAD GUIDE